Spritbilist anholdt på Ålborgvej i Sæby

Spritbilist anholdt på Ålborgvej i Sæby

13. juni 2016 - kl. 14:31 - af

Politiet standsede søndag den 12. juni en bilist på Ålborgvej i Sæby. Det viste sig, at vedkommende var påvirket af spiritus.

Bilisten blev anholdt og taget med til udtagelse af en blodprøve, der vil vise den nøjagtige promille, og her efter kan politiet udmåle straffen, som ifølge reglerne er en bøde, hvis promillen er 0,5 eller der under, og er den over, betyder det bøde plus betinget frakendelse af kørekortet og en ny køreprøve.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spritbilist anholdt på Ålborgvej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER