Nordjysk Vintage Motor Klub besøgte Voregård Slot

Nordjysk Vintage Motor Klub besøgte Voregård Slot

13. juni 2016 - kl. 8:23 - af

Nordjysk Vintage Motor Klub (nvmk) er en klub for personer med interesse for ældre biler, motorcykler, knallerter, lastbiler, traktorer, stationære motorer og andre motordrevne enheder.

Lørdag besøgte klubben så Voregård Slot, hvor man havde fået lov at parkere de 11 flotte, gamle køretøjer plus en motorcykel på gårdspladsen.

Klubben er fra Vester Hassing, og flere gange om året arrangerer man ture rund i det nordjyske. Denne gang gik turen stille og roligt ad små veje til Try Efterskole, hvor efter turen fortsatte videre til Dronninglund Slot og Voergaard Slot.

Her var der rundvisning på slottet. Og turen sluttede med kaffe og kage på Tinghuset.

Klubben har i alt 600 medlemmer, og alle biler og motorcyklen var kørt hele vejen fra Vester Hassing og tilbage igen – flot gået af så gamle biler, og det er imponerende at se, en gammel Nimbus fra 1921 køre den lange vej uden problemer – man lavede godt kram dengang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk Vintage Motor Klub besøgte Voregård Slot' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER