Kalhøj åbner Sebago på Havnen i Sæby

Kalhøj åbner Sebago på Havnen i Sæby

13. juni 2016 - kl. 16:09 - af

I denne uge, helt præcis den 16. juni kl. 11, rykker Hans Ole Kalhøj ind i det tidligere sømandshjem med en ny og maritim sommerbutik i de lokaler, som tidligere husede Ilse Jacobsen.

”Vi vil lave en eksklusiv og maritim butik, udelukkende med varer fra Sebago. Det passer til den skønne atmosfære på havnen – det maritime – striber, strik og sejlersko til både damer og herrer.

Butikken åbner i denne uge, og vi forventer at holde åbent alle dage hele sommeren fra kl.11 til kl.21, og det vil være Mette og Amanda, der kommer til at stå for den daglige drift i de skønne omgivelser i det tidligere sømandshjem på Havnen 8”, fortæller Hans Ole Kalhøj.

I første omgang forventer han, at forretningen holder åbent til den dag, hvor flaget spilles ned for sommeren i starten af august.

Hans Ole Kalhøj pointere, at forretningen IKKE har noget med outlet at gøre, ikke fordi han har noget imod det, men det er en eksklusiv forretning kun med kvalitetsvarer.

Sct. Hans aften forventer Hans Ole Kalhøj en travl aften med mange mennesker på havnen, og der vil da også være gjort lidt ekstra ud af aftenen, bl.a. med et glas vin til kunderne, så kik forbi.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kalhøj åbner Sebago på Havnen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger