Harmonikasommer i Voerså<br>…

Harmonikasommer i Voerså

13. juni 2016 - kl. 8:40 - af

I månederne juli og august toner harmonikamusikken i luften på begge sider af Voer å i Voerså.

Det er Agersted Harmonikaklub, der er på scenerne og står for underholdningen.

Første arrangør er Voerså Borgerforening, der efter aftale med Voerså Byudvikling stiller telt op på den gamle krogrund. Voerså Byudvikling er ejere af krogrunden. På torsdagene 7. – 14. og 21. juli spiller orkesteret i teltet fra 19 – 21. Hvis vejret er rigtig godt, rykkes der udendørs på platformen, der rager ud over åen.

Til at fordøje det hele, sælger borgerforeningen kaffe, te, kage samt øl og vand.

Ny scene indvies
Torsdag 28. juli rykker harmonikaspillerne på den anden side af åen til Åcaféen og Bådudlejningen. Her spiller orkesteret på den nye terrasse og platform klods op ad åen, som indvies Skt. Hans aften med grillstegt gris, salat, kartoffelsalat og flutes. Her skal man huske bordbestilling på telefon 98 46 00 51.

I august fortsættes torsdagene 4. – 11. – 18. og 25. august. Også på denne side af åen er alle harmonika-arrangementer fra 19 – 21.

Underholdning tværs over åen
Indehaveren af Åcaféen og Bådudlejningen, Johnny Olsen, fortæller, at den nye platform er på 125 kvadratmeter, og der kommer glasgitter rundt om, så ingen falder i vandet. Stole, borde og parasoller er ankommet. I de næste dage bliver projektet færdigbygget med blandt andet en platform eller scene om man vil til orkestre og anden form for optræden og underholdning.

Fordelen ved, at gæsterne sidder ude ved vandet, og orkestre eller optrædende er længst væk fra vandet er, at der på den anden side af åen har Voerså Byudvikling plads til mindst et tusinde personer på siddetrapperne, der så kan følge med i, hvad der sker på scenen på modsatte side af åen. Det samme er tilfældet med omvendt fortegn fra Åcaféen og Bådudlejningen, når der er musik eller underholdning på Voerså Byudviklings scene på modsatte side af åen.

Tekst og fotos Cille Strøm

En kommentar til “Harmonikasommer i Voerså
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Harmonikasommer i Voerså
…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikasommer i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER