Borgmester Birgit Hansen: <br>Sejr for kommunestyret

Borgmester Birgit Hansen:
Sejr for kommunestyret

12. juni 2016 - kl. 7:41 - af

Fredag blev økonomiaftalen mellem KL og regeringen indgået.
Det er en stor sejr for kommunestyret, at det rædselsfulde omprioriteringsbidrag forsvinder fra 2018. For i 2017 bliver pengene i kommunerne.

Borgmester Birgit Hansen fortæller: ”Frederikshavn Kommunes byråd har i al beskedenhed haft en finger med i det spil. Vi fremførte på KL Topmøde, at vi skulle bakke vore forhandlere op i, at omprioriteringsbidraget ikke kunne accepteres. Det gav genlyd over hele landet. Mange har kæmpet, og kommunerne har stået sammen mod en massakre på kommunal økonomi”.

Økonomiaftalen kan i sin helhed læses på Finansministeriets hjemmeside.
Nu arbejder kommunens økonomifolk med at tyde aftalen og dens betydning for budget 2017.
Det ser ikke ud til at være en gavebod, men det urimelige udspil finansministeren er kommet med, ser ud til at være landet mere rimeligt.

Frederikshavn Kommunes økonomi er fortsat under pres. De arbejder med det, og budgetlægningen er i gang, men der kommer høringsoplæg osv. Det kommunale budget for 2017 og overslagsårerne skal være på plads medio oktober.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester Birgit Hansen:
Sejr for kommunestyret'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER