Så skal der igen snaps og kartofler på bordet

Så skal der igen snaps og kartofler på bordet

11. juni 2016 - kl. 11:09 - af

Når 37.000 ældre på plejecentre over hele landet traditionen tro fejrer Valdemarsdag 15. juni med nye kartofler og en snaps, er det Post Danmarks postbude, der står for leveringen af snapsen. I Sæby er 2 plejecentre med i Danmarks Største Ældrefest, som Danmarks Kartoffelråd står bag.

– For mange ældre er Valdemarsdag en særlig dag, som bliver imødeset med stor forventning. Vi er glade for igen at kunne yde vores bidrag til festdagen ved at sørge for, at snapsen kommer godt og sikkert rundt til alle de deltagende plejecentre, siger postmester Merethe Madsen.

Det er fjerde år i træk, at Post Danmark står for udbringningen af snapsen. I alt skal der omdeles 1.600 flasker til ca. 550 pleje- og ældrecentre.

Siden 2000 har Danmarks Kartoffelråd i samarbejde med landets kommuner afholdt ’Danmarks Største Ældrefest’, hvor ældre borgere får serveret nye, danske kartofler samt en snaps eller to til.

Snapsen er sponsoreret af Aalborg Akvavit. Flere steder er det en tradition, at kommunerne via lokale kartoffelavlere eller grøntleverandører får leveret kartofler til arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så skal der igen snaps og kartofler på bordet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER