Ej BLÅT til pynt – liv langs 100 km kystlinje

Ej BLÅT til pynt – liv langs 100 km kystlinje

11. juni 2016 - kl. 9:18 - af

Når Teknisk Udvalg mødes næste gang den 13. juni, får udvalget en orientering om projektet ”Ej BLÅT til pynt – liv langs 100 km kystlinje i Frederikshavn Kommune”.

Teknisk udvalg besluttede på udvalgsmøde den 1.februar i år at igangsætte et projekt om udvikling af lystbådehavne og kyster med fokus på blå potentialer, udfordringer og muligheder langs den 100 km kystlinje i Frederikshavn kommune.

Baggrunden for projektet er dels et ønske om at udnytte et potentiale bedre og dels et behov for at tilpasse sig og tilbyde aktiviteter og faciliteter, der rammer nutidens og fremtidens behov og efterspørgsel.

I den sammenhæng blev der nedsat en projektgruppe og en styregruppe. Styregruppen består af Bent Westerberg (centerchef Ejendomscentret), Boie Frederiksen (centerchef Teknik og Miljø), Erik Pedersen (centerchef Park og Vej), Ole Madsen (leder Udvikling og Erhverv) samt Rene Zeeberg (direktør Turisthus Nord). Projektgruppen består af Birger Isaksen (koordinator for kommunale lystbådehavne), Steen Heftholm (Park og Vej), Sune Østergaard (Planafdelingen), Simone Jensen (Ejendomscentret) samt Gitte Hyttel (Udvikling og Erhverv).

Projektgruppen har siden arbejdet med projektet og med at arrangere en konference, som afholdes den 18. august 2016.

Kommunaldirektøren indstiller, at orientering om projektet og oplæg til konference tages til efterretning af Teknisk Udvalg.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ej BLÅT til pynt – liv langs 100 km kystlinje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER