Sommermusik med genlyd på Sæby Havn

Sommermusik med genlyd på Sæby Havn

10. juni 2016 - kl. 10:09 - af

Traditionen tro rykker Volstrup Harmonikaklub også i år ud i det fri på deres øveaftener. Fra mandag 20.juni, kl. 19.00-20.45, kan turister og lokalbefolkningen se frem til harmonikamusik ved Havnekontoret i Sæby.

Sommermusik på havnen i Sæby har i flere sæsoner været et yndet udflugtsmål for såvel turister som lokalbefolkning i Sæby og store dele af Østvendsyssel. Normalt øver Volstrup Harmonikaklub på Sæby Skole, men i sommerperioden øver de på havnen hver mandag aften frem til og med 1. august. – Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om vores spil, så vi kan få lidt liv i havneområdet, lyder opfordringen fra musikerne.

– Det er ganske gratis, så tag gerne en stol med, slå jer ned og nyd musikken, foreslår Kirsten Svendsen fra Volstrup Harmonikaklub, vi slutter før flaget spilles ned, så vi alle kan nyde det i fællesskab. I tilfælde af dårligt vejr – øver orkestret ikke.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommermusik med genlyd på Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger