4. klasse fra Sæby til Skole OL i København

4. klasse fra Sæby til Skole OL i København

10. juni 2016 - kl. 6:31 - af

Mandag morgen kl. 8.40 drog 4. D fra Sæby skole afsted til skole OL på Østerbro stadion sammen med 3 ledere og 3 forældre.

4. D vandt klasse-stafetten, som var 10 x 60 m. hvor 5 drenge og 5 piger deltog. Her fik Mathias Egholm guld i 60 meter hæk i tiden 10.39 sekunder og var også kvalificeret til finalen i længdespring, men han måtte desværre kun deltage i 1. finale.

Ea kastede 40.46 meter i boldkast-disciplinen og vandt ligeledes guld i sit sidste kast, og til sidste formåede Dicte at blive den 13. bedste pige i det store 2 km. motionsløb, hvor 1392 børn løb med.

Det var nogle meget stolte forældre, der tog imod de trætte børn i Frederikshavn tirsdag aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4. klasse fra Sæby til Skole OL i København' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER