Sommerbogen er god læsetræning…

Sommerbogen er god læsetræning…

9. juni 2016 - kl. 0:06 - af

Så går det løs – det er sommer – det er sol, og det er tid til at læse! Frøen Hubert inviterer alle børn i alderen 7-14 år til at deltage i Sommerbogen – der landsdækkende læsekampagne for børn. Mandag den 13. juni gik Sommerbogen i luften på alle Frederikshavn Kommunes Biblioteker, det er god underholdning samtidig med at det træner læsefærdigheden – og det er vigtigt!

Hubert er Sommerbogens maskot, og han er vild med Sommerbogen. Han elsker at springe på hovedet ned i en god bog – og han vil gerne have alle børn i alderen fra 7-14 år med. – Du kan læse en hvilken som helst bog, e-bog eller lydbog, supplerer børnebibliotekarerne, vi hjælper meget gerne med inspiration og gode ideer til dine sommerbøger, og der er rigtig mange at vælge imellem, forsikrer de.

Deltagere i Sommerbogen skal læse minimum tre bøger – gerne flere, og bagefter skrive eller tegne en lille anmeldelse. Anmeldelserne skal afleveres på det lokale bibliotek, hvor de bliver udstillet, så andre kan blive inspireret. For indsats kan deltagerne frit vælge en bogpræmie – og biblioteket har masse af gavebøger, de gerne vil af med.

Tilmelding
– For at deltage i Sommerbogen skal du bare gå ned på dit lokale børnebibliotek i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Ålbæk eller Østervrå, så hjælper vi med tilmeldingen, oplyser biblioteket. – Du skulle tage og prøve det, kvækker Hubert muntert og fortsætter, jeg glæder mig til en spændende sommer fyldt med skønne bøger, jeg kan dykke ned i!

Udskriv

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerbogen er god læsetræning...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger