Skal du møde i fogedretten?<br>…

Skal du møde i fogedretten?

8. juni 2016 - kl. 9:45 - af

Har du en verserende sag i fogedretten? Så er det måske en idé hurtigst muligt at henvende dig til retten – ellers risikerer du, at politiet banker på din dør.

Opfordringen kommer fra Nordjyllands Politi, fordi politiet, fra fogedretten i Aalborg, har fået overdraget omkring 75 sager, hvor sagens personer ikke inden fristens udløb er mødt frem i retten for at få en afklaring af deres sag.

Og det betyder, at politiets patruljer meget snart begynder at lede efter disse personer med henblik på at få dem anholdt og fremstillet for fogedretten – hvis disse personer ikke af egen drift selv henvender sig til fogedretten.

Derudover har Nordjyllands Politi en del fogedsager liggende, der stadig er frist på, lyder det fra politikommissær ved Nordjyllands Politi, Henrik Hyldig Nielsen.

”Og dem forsøger vores medarbejdere i Borgerservice at kontakte, så vi sikrer, at de får taget hånd om deres fogedsag, inden fristen udløber – ellers er vores patruljer nødt til i sidste ende at hente dem ind,” siger politikommissær Henrik Hyldig Nielsen, der jo gerne så, at politiet kunne prioritere patruljerne til andre opgaver.

Fogedsager er sager om gæld mellem 2 eller flere parter, hvor der ikke rettidigt er sket betaling af en eller flere gældsposter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal du møde i fogedretten?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER