Youfly’s Dual Dogfight simulator besøger Sæby

Youfly’s Dual Dogfight simulator besøger Sæby

31. maj 2016 - kl. 8:38 - af

Nu er der mulighed for, at få drengedrømmen om at blive jagerpilot opfyldt, når der lørdag den 11. juni kl. 9.30 til kl. 13 er besøg af Youfly’s Dual Dogfight simulator på Torvet i Sæby.

Det vil sige, at en l4 meter lang lastbil, vil blive placeret på Torvet. I traileren er der installeret 2 stk. F-16 simulatorer, der indeholder tidens mest avancerede teknik. Simulatorerne er så virkelighedstro, at de kan benyttes af forsvaret til pilottræning.

Det er på alle måder som at sidde i et rigtigt jagerfly med knapper alle vegne, og den kæmpe store skærm foran cockpittet gør, at man virkelig får en fornemmelse af, hvordan en jagerpilot oplever det, både når en F16 starter, stiger, dykker, drejer og lander.

Det kan måske også være med til at give en fornemmelse af, hvorfor det kræver mange års uddannelse og mange flyvetimer at blive jagerpilot, men en meget dygtig flyinstruktør vil være til stede og guide en igennem turen.

Så mød op på Torvet, lørdag den 11. juni, prøveturen koster 150 kr. men der vil op til weekenden være mulighed for at vinde en billet til turen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Youfly’s Dual Dogfight simulator besøger Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER