Lyngsåboere cyklede sig til kr. 75.323,-

Lyngsåboere cyklede sig til kr. 75.323,-

30. maj 2016 - kl. 10:11 - af

Der var ikke meget Vincenzo Nibali fra Giro d´Italia, da Lyngså Boldklub afholdt det årlige en times sponsorcykelløb lørdag 28. maj i en rundstrækning på 5,5 km i gaderne og rundt om Lyngså.

I alt blev der kørt 280,4 km. Det er hvad Nibali klarer i bjergene på 5 – 6 timer.

Tak for hjælpen
– De 13 ryttere gjorde hvad de kunne, og gav alt hvad de havde, og hvad kan man forlange mere, udtalte boldklubbens formand, Ib Thomsen, efter løbet og sagde videre. – Det er ikke sidste gang, vi afholder dette løb. The show must go on, og traditionerne skal holdes ved lige. Det samme skal Lyngså Boldklub, der får glæde af, de indkørte kroner. Jeg garanterer for, at der også næste år er cykelløb i Lyngsås gader. Jeg har talt med flere af rytterne, efter de er kommet i mål og var i fuld gang med at strække ud og slukke tørsten. De lovede også at køre næste år og gøre en indsats for klubben. I den forbindelse vil jeg gerne udbrede en stor tak til sponsorer, cykelryttere og folkene bag, der holdt det hele i gang, sluttede formand Ib Thomsen, alt imens han skyllede efter med en stor fadbamse.

Lige inden løbet startede lørdag eftermiddag 14.00, dukkede afdelingsdirektør for Sparekassen Nordjylland i Sæby, Rikke Kloppenborg, op med en check på kr. 1.000 -. Beløbet talte ikke for en enkelt rytters præstation, men var en gave til Lyngså Boldklub.

Formandens nederlag
Ib Thomsen, der er 57 år, var selv en af rytterne i løbet, og gjorde hvad han kunne for at holde 8 årige Chr. Thomsen bag sig. Chr. Thomsens største formål var at deltage i løbet og slå Ib Thomsen på antal kilometer – og det lykkedes med 22 km, mens Ib Thomsen måtte nøjes med 16,5 km. Nederlaget ærgrede formanden en del. Chr. Thomsen fik dog ikke lov til at deltage i løbet alene. Hans far, Jens Ole Thomsen, fulgte tæt efter ham gennem hele løbet, og holdt øje med alt gik rigtigt til. Lillebror Peter på 7 år deltager måske i løbet næste år, men måtte i år se til fra tilskuerpladserne sammen med sin mor Susan.

Grillstegt gris
Midt i Lyngså ved den gamle købmandsgård havde boldklubben start og mål. Her var der stillet telt op, og der blev solgt is, sodavand, øl og grillstegt gris. De to ”svinedrenge” Carsten Vejrum og Klaus Jacobsen, har i flere år stået for grillstegningen, og i år var ingen undtagelse.

Resultaterne for flest indkørte kroner blev Jens Poulsen med 18.219 -. Flest kørte kilometer sørgede Anders Thomsen for med 33 km.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngsåboere cyklede sig til kr. 75.323,-' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER