Ny spillehal i Trafikcenter Sæby Syd

Ny spillehal i Trafikcenter Sæby Syd

28. maj 2016 - kl. 1:26 - af

Fredag slog Trafikcenter Sæby Syd dørene op til en helt ny spillehal.

Spillehallen er lavet i samarbejde med EliteGame og kommer under EliteGames koncept Pitten. Der er opstillet 20 spilleautomater, som er tilgængelige for kunderne døgnet rundt.

”Vi er glade for endelig nu, at kunne tilbyde vores kunder en spillehal. Vi har glædet os til at åbne, og alle er velkommen til at kigge indenfor. Vi har altid lagt stor vægt på en høj kundeservice, og den fører vi med ind i spillehallen, hvor vi tilbyder spillerne gratis kaffe.

Spillehallen er naturligvis godkendt af spillemyndigheden, derfor kan vores kunde føle sig helt trygge ved at bruge stedet.

I dag koster det typisk 50 øre for et spil, men enkelte af vores automater er til én-krones-spil, og tilbagebetalingsprocenten på automaterne er op til 82 procent”, siger Thomas Rugholm om spilleautomaterne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny spillehal i Trafikcenter Sæby Syd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER