Der må Piftes, Klappes, Hujes og Heppes

Der må Piftes, Klappes, Hujes og Heppes

27. maj 2016 - kl. 7:29 - af

Lørdag og søndag d. 28-29. maj 2016 har du chancen for en enestående oplevelse i byen ved havet!

Du kan besøge Sæbys charmerende bymidte med specialbutikker, restauranter og hyggelig atmosfære, fortsætte turen langs Algade igennem byens gamle bydel, forbi museet, kunsthåndværkerne, Ravbutikken og Glaspusteren og følge lyden af musik og knirkende knæ, ned forbi Klostergydens Fisk og Det Glade Ishus – til du rammer Paradisjorden!

Her afholdes ’24 Timer Ved Havet’ for 3. gang, med løbere fra hele landet. De forsøger at sætte personlige rekorder og sågar en enkelt skandinavisk rekord. Her er deltagere i alle aldre, fra en Norsk VM-holder på 61 år til en 6 årig fra Viborg. Du må klappe, heppe, huje og pifte efter dem alle til den store løbemedalje, da de elsker opmuntring og opbakning J

Cheerleaders og trompeter på programmet
Som noget nyt i år kan ’24 Timer Ved Havet’ præsentere underholdning ved Cheerleaders lørdag kl. 15.00, og flaget spilles ned kl. 21.00 og op igen søndag kl. 07.30. Herudover afholdes for første gang et halvmaraton som en del af arrangementet med startskud kl. 09.00 søndag.

Alle deltagere kan desuden hygge sig med egne grills og dertilhørende drikkevarer på Paradisjorden.

Så brug chancen for at nyde det gode vejr og giv en klappende hånd til venner, kollegaer, toptrænede og trætte løbere, når 24 Timer Ved Havet byder op til ømme fødder lørdag kl. 12.00

Vi ses på paradis(-jorden).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der må Piftes, Klappes, Hujes og Heppes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER