Y´s Men`s Cykelsponsorrally<br>…

SONY DSC

Y´s Men`s Cykelsponsorrally

26. maj 2016 - kl. 9:35 - af

I alt 38.000 kr. blev det til, på Grøns Køretekniske anlæg, da 64 målrettede cykelryttere og en enkelt mand på rulleskøjter benyttede mandag aftens gode vejr til at cykle og løbe det flotte beløb ind.

Det er et pænt beløb, som er med til at styrke det vigtige arbejde, der udføres i spejdergrupperne og FDF. Til sammen tilbagelagde ryttere og rulleskøjteløber 1.011 km.

Beredskabstjenesten var som sædvanligt beredvilligt mødt op, men kom kun i aktion i forbindelse med en hudafskrabning på en af arrangørernes hånd.

Stemningen under løbet var i det gode vejr helt i top, og mange var mødt op for at heppe på deres cykelrytter.

Løbet var også i år bakket op af mange virksomheder og forretninger, der havde købt bandereklamer og givet præmiegaver til rytterne.

Langs banen kunne man se en eller flere reklamer fra, Madam Smed, Sæby Apotek, Sparrekassen Vendsyssel, Meny, Stidsholt Nordjylland Idrætsefterskole, Hejslet Begravelsesforretning, Kalhøj, Søren Jensen – Euronics, MLS Auto, Spar Nord, A10 Auto, Nordjysk VVS, Cykelgården, Super Brugsen, Hugo Pedersen og Søn, Peter Berg, Hørby Efterskole, Dybvad Kro. I alt var der tegnet bandereklamer for 2.800 kr.

Der var flotte præmier fra: Dronninglund TV Center, Bellis Blomster, Kop & Kande, Nejsiglund Plantecenter, Torvets Kaffe & Chokolade, Hjallerup Maskinforretning, Oste Fruen Sæby, Klostergydens Fisk, Vendsyssel Sparekasse, Aalborghus Minigolf, Stena Line, Farm Fun.

Tak til alle, som har bakket op om Sponsorllyet med præmier, andre reklamer og sponsorater til de ivrige ryttere.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Y´s Men`s Cykelsponsorrally
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER