Online boligvurderinger vækster<br>…

Online boligvurderinger vækster

26. maj 2016 - kl. 0:08 - af

Med næsten 30.000 downloads og 5.000 online boligværdi-estimater har ejendomsmæglerkæden Nybolig for alvor slået den digitale dør ind.

Du vil gerne vide, hvad dit hus er værd, men du er ikke klar til at invitere den lokale ejendomsmægler for at lave en egentlig salgsvurdering. Derfor bruger du en app, hvor du med få billeder af din bolig inden for 24 timer modtager et kvalificeret estimat fra en erfaren ejendomsmægler.

Siden Nybolig introducerede sin boligværdi-app i 2015, har 27.510 danskere downloadet den. Og helt konkret har den online aktivitet ført til 4.100 såkaldte leads, dvs. online estimater af danskernes boliger.

Tallet både overrasker og glæder indehaver af Nybolig Sæby, Carsten Jørgensen

– Når man kommer først med noget, er man selvfølgelig altid spændt på, om man har set rigtigt. Med lanceringen af boligværdi-appen må vi konstatere, at vi har leveret noget, som der er et stort behov for, siger Carsten Jørgensen.

Han mener, at boligværdi-appen udover at være en gratis tjeneste for alle boligejere også er en fordel for de mæglere, der udarbejder estimaterne.

– Vores erfaring viser, at appen er en god og uforpligtende måde at komme i gang på. Når folk opdager, hvor godt den fungerer, så vælger de i mange tilfælde at gå videre til en rigtig fysisk vurdering, siger Carsten Jørgensen.

Den digitale bølge har også rullet ganske fornuftigt for Nyboligs anden applikation, Boligsøger-appen, som indtil videre er blevet downloadet 78.100 gange. I gennemsnit har appen 1.625 brugere om dagen.

– Generelt må vi sige, at vores digitale, mobile satsninger har været succesfulde, og vi er helt sikkert ikke færdige på den front, siger Carsten Jørgensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Online boligvurderinger vækster
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger