Åbent hus på den lokale Brandstation i Sæby

Åbent hus på den lokale Brandstation i Sæby

23. maj 2016 - kl. 0:23 - af

Nordjyllands Beredskab havde inviteret til åbent hus rundt om i regionen, og det benyttede rigtig mange sig af.

I Sæby var ca. 90 mennesker – store som små – mødt op for at se den lokale brandstation. Og rundvisningen var da også et hit hos de mindste, og samtidig fik forældrene også information om, hvad det vil sige at være deltids brandmand.

I forbindelse med dagens åbent hus hos Falck i Sæby var der da også lavet en konkurrence, hvor præmierne var røgalarmer og pulverslukkere.

Dagen bragte måske også et par nye brandmænd, men det er jo noget, der lige skal tales om, dels der hjemme men også på arbejdspladsen.

Nordjyllands Beredskab er det nye navn for brand og redning i hele Nordjylland, og navnet er helt nyt og første kommet til i 2016. Det ville de gerne fejre, og derfor inviterede Nordjyllands Beredskab og Falck alle børn og deres familier til åbent hus på den lokale brandstation lørdag d. 21. maj kl. 10-13.

Det lokale beredskab har skiftet navn til Nordjyllands Beredskab fra i år, men det er stadig de samme brandfolk fra den lokale brandstation, som kommer, når du ringer 1-1-2. De rykker ud, som de plejer til brand, personredninger, miljøuheld og andre ulykker i de samme røde brandbiler. Nu under nyt navn og nyt logo.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på den lokale Brandstation i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER