Apoteket informerer: Ferieforberedelser

Apoteket informerer: Ferieforberedelser

22. maj 2016 - kl. 0:02 - af

Snart begynder juni måned, og dermed står sommerferien for døren for rigtig mange. For at ferien kan blive så god som muligt, kan det være en god ide i god tid at få fundet de ting frem, som man helst ikke skal glemme, sikre sig at det man har, er i orden, medens der er god tid til at anskaffe nyt.

Hvor skal ferien gå hen, og hvad skal ferietiden bruges til. Der er stor forskel på, hvad der kan være godt at have med, om turen går til sol og strand, til bjerge eller til storbyen.
Det kan være en god ide, at sætte sig og lave en liste over de ting man kunne få brug for på ferien, måske endda have den liggende i et stykke tid og supplere med det man kommer i tanker om.

Næsten uanset hvor man skal hen er der et par ting de fleste skal have med. Personlig medicin – spørg på apoteket, om du har behov for et medicinpas til din medicin, håndkøbsmedicin til f.eks. at afhjælpe hovedpine og maveproblemer, plaster både til almindelige småsår og til vabler, samt solbeskyttelse. Derudover kan det være en god ide, at medbringe et termometer, alcogel til hånddesinfektion, skal man rejse langt, kan et par rejsestrømper være med til at forebygge blodpropper i benene.

På Sæby Apotek kan du få et lille hæfte med gode råd til ferien, vi giver også gerne råd om hvad du kan få brug for på rejsen..

God ferie!

Sæby Apotek

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket informerer: Ferieforberedelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger