Nye destinationscaféer sætter spot på turismen her og nu

Nye destinationscaféer sætter spot på turismen her og nu

19. maj 2016 - kl. 8:20 - af

Som led i Turisthus Nords nye Turismestrategi tager turistforeningen hul på en række destinationscaféer i Skagen, Frederikshavn og Sæby i næste uge. Hensigten er at sætte spot på turismen og at få en god dialog om aktuelle emner med det lokale turismeerhverv.

I 2015 barslede Turisthus Nord med en ny turismestrategi, som skal sætte retningen for turismeudviklingen i Skagen, Frederikshavn og Sæby indtil 2020. For at tage temperaturen på det lokale turismeerhverv og for at drøfte nye udviklingsmuligheder lancerer Turisthus Nord nu en række destinationscaféer i alle tre byer.

René Zeeberg, Turistdirektør i Turisthus Nord, udtaler: ”Hensigten med destinationscaféerne er at give medlemmerne en mulighed for at drøfte aktuelle spørgsmål direkte med os og med andre kolleger i uformelle rammer. Samtidig får man også en lejlighed til at netværke med turismeaktører i sit nærområde, og det tror vi kan give en rigtig god synergi både for medlemmerne og for turistforeningen. Jeg deltager selv i alle destinationscaféer, og jeg ser frem til at få en spændende dialog med vores medlemmer i Skagen, Frederikshavn og Sæby.”

Destinationscaféerne finder sted kl. 8.00-9.30 på følgende dage:

  • Skagen Turistbureau mandag den 23. maj
  • Frederikshavn Turistbureau onsdag den 25. maj
  • Sæby Turistbureau torsdag den 26. maj

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye destinationscaféer sætter spot på turismen her og nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER