Nye destinationscaféer sætter spot på turismen her og nu

Nye destinationscaféer sætter spot på turismen her og nu

19. maj 2016 - kl. 8:20 - af

Som led i Turisthus Nords nye Turismestrategi tager turistforeningen hul på en række destinationscaféer i Skagen, Frederikshavn og Sæby i næste uge. Hensigten er at sætte spot på turismen og at få en god dialog om aktuelle emner med det lokale turismeerhverv.

I 2015 barslede Turisthus Nord med en ny turismestrategi, som skal sætte retningen for turismeudviklingen i Skagen, Frederikshavn og Sæby indtil 2020. For at tage temperaturen på det lokale turismeerhverv og for at drøfte nye udviklingsmuligheder lancerer Turisthus Nord nu en række destinationscaféer i alle tre byer.

René Zeeberg, Turistdirektør i Turisthus Nord, udtaler: ”Hensigten med destinationscaféerne er at give medlemmerne en mulighed for at drøfte aktuelle spørgsmål direkte med os og med andre kolleger i uformelle rammer. Samtidig får man også en lejlighed til at netværke med turismeaktører i sit nærområde, og det tror vi kan give en rigtig god synergi både for medlemmerne og for turistforeningen. Jeg deltager selv i alle destinationscaféer, og jeg ser frem til at få en spændende dialog med vores medlemmer i Skagen, Frederikshavn og Sæby.”

Destinationscaféerne finder sted kl. 8.00-9.30 på følgende dage:

  • Skagen Turistbureau mandag den 23. maj
  • Frederikshavn Turistbureau onsdag den 25. maj
  • Sæby Turistbureau torsdag den 26. maj

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye destinationscaféer sætter spot på turismen her og nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger