Mads Toghøj er blevet fast mand i området

Mads Toghøj er blevet fast mand i området

19. maj 2016 - kl. 8:44 - af

Musikeren fra Skagen, den nuværende fynbo Mads Toghøj, er efterhånden blevet fast mand på spillesteder i hele landet – også Vendsyssel.

Han kan således opleves mange gange i år i Løkken, og fredag den 20. maj klokken 20 giver hans med band koncert i Østervrå Kulturhus.

Mads Toghøj er født og opvokset i Skagen og har spillet musik siden 1997. Han er vokset op i en musikalsk familie, hvor især folkemusikken betød meget. Mads´s morfar var visesangeren Fisker Thomas.

Skagboen har en stor forkærlighed for den Amerikanske musik, hvad enten det er country, blues, roots, folk eller god gammeldags Rock ´n´roll. I Februar 2012 udgav Mads sit første album med egne sange ” Alley of faith”. Sangene er indspillet i Nashville med nogle af musikhistoriens bedste musikere, der blandt det har arbejde med selveste Elvis Presley.

Musikken og sangene er en spændende og fornyende blanding af alle de musik genrer der siden barndommen har inspireret skagboen, der i dag er bosiddende på Fyn. Udover at levere sine egne sange med overbevisende nærvær, sjæl og kærlighed, er Mads en dygtig fortolker at de gamle idoler, Elvis Presley, Johnny Cash, Kris Kristofferson og andre.

Med sig har han et hold rutinerede musikere fra det fynske musik miljø. På lead guitaren finder vi guitaristen Simon Høirup, som i sin tid var med i gruppen ”Sidewalk” og har siden med virket i flere forskellige konstellationer, har udgivet flere albums i eget navn, flere indspillet i USA, blandt andet ”May you find” i Nashville og” LA Instrumentels” i Los Angeles.

Ved Keyboardet sidder Kell Dalager. Han har spillet i mange bands op gennem tiden blandt andet ”Little Trickers” og med fynske Ole Friis, men også som solist hvor han senest udgav albummet ”Miracles & Mariam”. Udover at spille musik, arbejder Kell blandt andet som Skuespiller og producer.

Bag trommerne sidder Per Simonsen, som har spillet de fleste genrer og spiller med i blandt andet Simon Høirup Band og har via sit virke som tromme slager i husorkestret på Dexter i Odense spillet med en række af de største musikere herhjemme og i udlandet.

På bas er det Jakob Riis. som udover at spille bas også er komponist og arrangør, uddannet på Carl Nielsen Academy Odense samt musicians Institute (Los Angeles US) og har optrådt/tuneret/indspillet med mange forskellige både i Danmark og USA.

Disse fem herrer er alle er bosat på Fyn, men stammer fra både Nordjylland, Fyn og Sjælland og har hver deres karriere kørende. Her har de fundet sammen under fælles Fynsk fane i Mads Toghøj Band.

En aften med dette velspillende orkester bliver helt sikkert en aften med sjæl, nerver, fed energi og humør. De spiller sig helt ind under huden med de smukkeste ballader og trykker den max af til den svedigste svingende rock n`roll. Mads Toghøj Band befinder sig et sted lige midt imellem Country/Roots/Blues/Rock og Folk. Orkestret spiller specielt udvalgte cover numre og egne sange.

Koncerten i Østervrå Kulturcenter er arrangeret af Østervrå Kulturforening og Østervrå Borgerforening i samarbejde med Østervrå Idræts- og Kulturcenter. Billetter kan købes i tøjbutikken Høyrup eller i Østervrå Hallen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mads Toghøj er blevet fast mand i området' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger