Tag familien med til ’24 Timer Ved Havet’

Tag familien med til ’24 Timer Ved Havet’

18. maj 2016 - kl. 0:03 - af

Så nærmer dagen sig, hvor årets udgave af ’24 Timer Ved Havet’ skydes i gang.

Du kan stadig nå at løbe med og deltage i en alsidig og hyggelig oplevelse for hele familien, der er med til at vise Sæby frem fra et par af sine pæneste sider, strandpromenaden, havneområdet og paradisjorden.

Til ’24 Timer Ved Havet’ kan du både gå og løbe distancen, som er på ca. 2 km. fra start til slut. Om du vil gøre det som part af et stafethold (på op til 12 deltagere) eller som singleløber, det bestemmer du selv. Du bestemmer også selv, hvor lang tid du vil løbe. Om det skal være i 6, 12 eller 24 timer. Og skulle du stadig være i tvivl, er der også mulighed for 1,2 eller 3 marathons, og et ½ marathon om søndagen.

Så ’24 Timer Ved Havet’ er et løb for de fleste, og alle kan nyde sceneriet langs byens billedskønne badestrand.

Paradisjord og Grillpølser
Udover selve løbet er der plads og mulighed for at tilberede egen grillmad på Paradisjorden (såfremt man har en grill med naturligvis). Her kan du nyde løbefesten som tilskuer, og skulle du løbe tør for knækpølser eller kolde drikkevarer, har Min Købmand på Sæby Torv åben begge dage til kl. 20.00 (ca. 850 meter fra Paradispladsen).

Så du kan nyde vejret, selskabet og den hyggelige og intime stemning, så længe du ønsker. Og foretrækker du restauranter, cafeer, fiskefrikadeller eller sågar isvafler, så er der rig mulighed for at proviantere ved en af Sæby Havns restauranter eller caféer, 200 meter fra løbsområdet.

Startskuddet lyder d. 28-29. maj
Så tag familien med og mød kommende som aldrende rekordindehavere i fantastiske omgivelser. Du kan løbe med barnevognen eller gangstativet, med trænede atleter og utrænede amatører – og uanset hvad, så kan du få en hyggelig oplevelse i Sæby. Se mere på http://www.24timervedhavet.dk/

Vi ses til ’24 Timer Ved Havet’ d. 28. maj.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag familien med til ’24 Timer Ved Havet’' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER