Pinsegudstjeneste på Voerså jollehavn

Pinsegudstjeneste på Voerså jollehavn

17. maj 2016 - kl. 8:32 - af

Det luftede en del på jollehavnen, men det var forholdsvis lunt, da Albæk-Lyngså kirkedistrikt afviklede gudstjeneste på jollehavnen for omkring 75 deltagere, der sad lunt i teltet, alt imens svalerne udenfor kvidrede løs i vinden og gav prøver deres gode flyveteknik.

I sin prædiken fortalte sognepræst Helge Morre Pedersen om Pinsen og Helligånden, der er Guds ånd, som puster ud over verden, og hvis Helligånden brugte det rigtige værktøj, var resultatet altid tilfredsstillende.

Sognepræsten fortalte også om det at tale forbi hinanden og gav et eksempel på, hvordan et barnebarn kunne misforstå situationen.

Et barnebarn var blevet syg, og der blev sagt, han havde 38, hvilket fik et andet barnebarn til at konstatere, at det godt nok var billigt.

Sæby Brass Ensemble med 10 musikere under ledelse af Dorthe Linde Jørgensen spillede for på salmerne ”Se nu stiger solen af havets skød”, ”Du som går ud fra den levende Gud”, ”I al sin glans nu stråler solen” og ”Det dufter lysegrønt af græs”.

Inden gudstjenesten gik i gang, tog fire af musikerne opstilling ude i havnen på pier 1, og spillede ind mod det åbne telt med de fremmødte. Ensemblet spillede i øvrigt et kvarter efter gudstjenesten, alt imens ”kirkegængerne” nød kaffe, te, hjemmebagt kage og snitter.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pinsegudstjeneste på Voerså jollehavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER