Ungdommelig toner i Badskær Kirke

Ungdommelig toner i Badskær Kirke

16. maj 2016 - kl. 10:49 - af

Skæve-Hørby Kirker har et kirkeband bestående af syv unge mellem 12 – 16 år, som medvirker til gudstjenester og koncerter i egne og lokalområdets kirker. De bidrager med et frisk pust og holder alle af at synge og spille musik, og det mærker man, når de spiller.

Søndag den 22. maj kl. 19.00 kan de opleves til en gratis aftenkoncert i Badskær Kirke. Her medvirker også Anna Bilde som til daglig er gymnasieelev, men også ansat som kirkesanger i kirken. Hun vil spille og synge sine egne meget lyttevenlige og personlige sange – på dansk og engelsk. Anna synger også i Sæby Bigband.

Selvom koncerten appellerer til ungdommen, er den bestemt for alle, og arrangørerne håber, at mange vil være med denne sommeraften, hvor kirken fyldes af sang og musik. Der vil selvfølgelig også være fællessange undervejs.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungdommelig toner i Badskær Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER