Forrygende, flot cirkus besøgte Sæby

Forrygende, flot cirkus besøgte Sæby

16. maj 2016 - kl. 10:44 - af

Det var en forrygende og flot forestilling, som Cirkus Arena besøgte Sæby med til eftermiddagsforestilling 1. Pinsedag. Desværre var der langt fra udsolgt, men de, der var mødt frem, fik masser af underholdning og imponerende flot optræden af de mange medvirkende, og publikum kvitterede flittigt med taktfast bifald.

Sæby var en af i alt 102 byer rundt om i Danmark, som Cirkus Arenas turné 2016 gæster. Cirkus Arena forstår at forny sig og følge med tiden. Man bevæger sig fra det mere gammelkendte cirkus til det mere showprægede. Således havde man indbudt sangeren James Sampson til bl.a. at synge ”Mrs. Jones” til hestenes optræden i manegen – dygtigt dresseret af Laura Berdino, og der blev budt på charmerende cirkusballet.

Der er fart på fra starten med intergalaktisk technodans med Samyr Brasil .

Helt eminent dygtige var den tjekkiske jonglør Mario Berousek, der i hæsblæsende lyntempo præsterede at jonglere med op til 7 køller på én gang. Det var ganske enkelt helt fabelagtigt. Man forstår godt, at han forud har haft 8 års optræden på Moulin Rouge i Paris og er kåret til verdens hurtigste jonglør.

Et andet nummer, som skilte sig ud, var de 3 kun 11-13-årige ukrainske piger Sofia, Daria og Valeria, som tilsammen udgjorde Trio Creation. De leverede i overbevisende stil et imponerende artisteri med en kropsbeherskelse og balance i en poetisk håndstand, der virkelig betog publikum. Man forstår til fulde, at de for nylig i en stor international cirkusfestival har vundet sølvmedalje for deres præstation.

Masser af dyr var der. Heste, søløver, dromedarer, lamaer og afrikanske elefanter var smukt dresseret til flotte og underholdende præstationer.

Endvidere var der flotte og halsbrækkende udspringsnumre ved Nonstop Team, de rumænske springbrætartister Cretu Truppen, umådelig sikker balance på plade og rør – såkaldt rola rola – ved tjekkiske Paulo Kaiser, yderst vanskelig luftartisteri, som russiske Ekatarina fik til at se yndefuldt og legende let ud.

Og selvfølgelig blev publikum ikke snydt for en klovn i skikkelse af Jimmy Folco, der med charme kastede sig ud i numre, hvor også publikum blev direkte inddraget.

Dette års program blev knyttet sammen af Patrick Berdino – som samtidig viste stor dygtighed med dressur af dromedarer og lamaer – sammen med sangeren James Sampson og ”vejrpigen” Sara Maria Franch-Mærkedahl, ligesom cirkusorkestret ledsagede de mange numre på allerbedste musikalske vis.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende, flot cirkus besøgte Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER