Cirkus Arena indtager Sæby med flot show

Cirkus Arena indtager Sæby med flot show

14. maj 2016 - kl. 21:54 - af

Cirkus Arenas meget roste forestilling kan opleves i Sæby søndag klokken 14, og der venter publikum en stor oplevelse.

Cirkuslivet er fantastisk – tæt på de mange dyr og dygtige artister, god musik, høj stemning og kendte mennesker.

Cirkusdirektør Patrick Berdino har i år inviteret “Vild med dans”-vennerne Sara Maria og James i manegen. Ud over kridtede dansesko oplever  publikum James Sampsons pragfulde stemme og Sara Maria i rollen som sprechstallmeister sammen med Arenas hjemvendte søn, Patrick Berdino.

“Vild med cirkus”-trioen forener showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner i en cirkussymfoni af verdens hurtigste jonglør fra Moulin Rouge, “Vild med dans”-ballet, en euforiserende lasermand, vild trampolinleg og som altid en masse skønne og dejlige cirkusdyr. Cirkus uden dyr er nemlig som en himmel uden stjerner. Årets “Vild med cirkus”-forestilling er heldigvis spækket med både dyr og stjerner.

Cirkus Arena rejser også med mange dyr, og man er altid velkommen til at besøge Cirkus Arena på udendørsarealer og se nærmere på dyrene. Det gør ofte mange grupper af børn i løbet af dagen, og på den måde får de en rigtig god oplevelse. Før og efter forestillingen – og i pausen – har publikum også mulighed for at kigge på dyrene.

Ida og Julie på henholdsvis 13 og 11 år oplevede Cirkus Arena i Hjørring, og de skrev på HjørringAvis.dk begejstret om oplevelsen:

Dygtige artister, fantastiske dyr og hjælpsomme folk ved indgangen, som viste os hvor vi skulle sidde. De forskellige artister lavede numre med stor fantasi og selve opstarten var rigtig flot – lys og lyd. Jimmy Falko – klovnen, var underholdende og sjov, en helt anden type klovn end det vi har set andre steder. Der var stor spænding – i sær da Paulo Kaiser ”faldt ned” fra sin gynge, ih hvor vi blev forskrækkede – troede det var et uheld og det gav et helt sug i maven.

Spændende dyr – søløver og elefanter og ikke ”bare heste”. Det var rigtig sjovt. Dejligt var at se, at dyrene virkede som om, de havde det rigtig godt i cirkusset. Vi havde en rigtig god aften.

Et lille udpluk af anmeldelser i få ord:

Weekendavisen: En fantastisk forestilling.

JyllandsPosten: Bravo Arena.

Ekstra Bladet: Vild med Cirkus Arena.

Hvis du ikke kan se forestillingen i Sæby søndag den 15. maj klokken 14.00 på Cirkuspladsen, er der en mulighed mandag den 16. maj klokken 14.00 på Markedspladsen i Hjallerup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Arena indtager Sæby med flot show' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER