Til alle medlemmer af Sæby Familie- og Firmabowling

Til alle medlemmer af Sæby Familie- og Firmabowling

13. maj 2016 - kl. 9:51 - af

Som følge af udviklingen i Sæby Bowlingcenter, der lukkede pr. 1/5 og ikke åbner igen, vil Sæby Familie- og Firmabowling gerne invitere dig og dit hold til et orienteringsmøde om fremtiden.

Mødet afholdes i Sæby Fritidscenters cafeteria, torsdag den 19. maj kl. 19,00.

Klubben bliver ikke nedlagt, men vil fremstå i en ny og lettere udgave, med vægten lagt på ugentlige klubaftener og diverse arrangementer. Den fremtidige hjemmebane vil være i Frederikshavn i Terminalen, som ligger lige over for rutebilstationen.

Klubben håber og tror på, at rigtigt mange ønsker en eller anden form for tilknytning til klubben og vil støtte op om den, og de ser frem til, at rigtigt mange møder op denne aften.

De vil gerne at mindst en fra hvert hold møder op til dette orienteringsmøde. Endvidere vil de forsøge, at inddrage andre bowlingklubber hjemmehørende i Terminalen til at møde op denne aften, og eventuelt fortælle om deres tilbud specielt rettet mod seniorer.

Klubben vil være vært ved en kop kaffe / småkage. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i orienteringsmødet, vil de gerne have en tilkendegivelse fra dig / jer om i fortsat ønsker at bowle.

Bestyrelsen i Sæby Familie- og Firmabowling kan kontaktes på nedenstående mailadresse, eller direkte til formanden på aakandevej20@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Til alle medlemmer af Sæby Familie- og Firmabowling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger