Når Cirkus Arena kommer til byen…

Når Cirkus Arena kommer til byen…

11. maj 2016 - kl. 12:22 - af

Det er spændende, når der kommer Cirkus til byen, og specielt når det er Skandinaviens største – Cirkus Arena.

Allerede inden aftenens forestilling er forbi, og gæsterne er gået glade hjem, er første del af hele holdet på vej til en ny by, hvor der gøres klar til næste forestilling.

Efterhånden som de rutinerede cirkus-arbejdere har pillet alt ned og gjort rent efter sig, er resten af Cirkus Arena på landevejen og på vej mod næste by. Det tager omkring fire timer at sætte teltet op, og 2,5 time at tage det ned i igen.

I den næste by stilles op og gøres så meget klart, at der allerede fra morgenstunden er muligt for artisterne at øve. Dyrene er installeret, inden de mange mennesker meget sent – eller tidligt – også går til ro. Der er i alt 117 ansatte i Cirkus Arena.

Cirkus Arena rejser også med mange dyr, og man er altid velkommen til at besøge Cirkus Arena på udendørsarealer og se nærmere på dyrene. Det gør ofte mange grupper af børn i løbet af dagen, og på den måde får de en rigtig god oplevelse. Før og efter forestillingen – og i pausen – har publikum også mulighed for at kigge på dyrene.

En elefant spiser over 100 kilo mad og drikker cirka 200 liter vand om dagen.

Cirkus Arena har i alt 185 forestillinger i 109 forskellige byer. Der er artister og medarbejdere fra hele verden – i alt fra 13 forskellige nationaliteter.

Vogntoget kan strække sig over 4-7 kilometer i sin fulde længde og fylder for eksempel hele Bornholmerfærgen, når solskinsøen får besøg af cirkus. Men du skal gå sent i seng eller stå tidligt op for at se dette imponerende skue på landevej.

Her kan Cirkus Arena 2016 opleves i Vendsyssel:
Onsdag 11. maj Kl. 18.30 Hirtshals – v/Rådhuset
Torsdag 12. maj Kl. 18.30 Skagen – v/Color Hotel
Lørdag 14. maj Kl. 12.00 & 15.30 Frederikshavn – Knivholt (Udsolgt kl. 12.00)
Søndag 15. maj Kl. 14.00 Sæby – Cirkuspladsen
Mandag 16. maj Kl. 14.00 Hjallerup – Markedspladsen

Mere info og billetter ved at klikke her:

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når Cirkus Arena kommer til byen…' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER