Bliv grøn hverdagskok med Aarstiderne og Tvis Køkkener

Bliv grøn hverdagskok med Aarstiderne og Tvis Køkkener

11. maj 2016 - kl. 8:49 - af

Kender du det der med, at det kan være svært at snige grøntsager ind i kosten, og mangler du lidt inspiration til, hvordan du generelt kan gøre hverdagen lidt grønnere derhjemme? Aarstidernes og Tvis Køkkener i Sæby inviterer indenfor til en inspirerende aften fyldt med god smag.

Torsdag d. 26. maj 2016 gentager Tvis Køkkener i Sæby og Aarstiderne succesen fra efteråret, og byder sammen indenfor til en inspirerende aften fyldt med køkken- og madglæde. Her kan du lære Aarstidernes måltidskasser lidt bedre at kende, få smagsprøver og blive inspireret til, hvordan du bedst udnytter indholdet i netop din kasse og din hverdag.
I selskab med Magnus, Mie eller Ole, der alle er kokke fra Aarstiderne, oplever du, hvordan kokkene tilbereder en sund og nem aftensmad, mens der gives tips og tricks til en sjovere, grønnere hverdagsmad – du kan fx lære, hvordan du får mere smag ud af dine grøntager.

”Efterårets arrangement var en stor succes, så vi glæder os til at byde endnu flere gæster fra Sæby og omegn velkommen i vores butik til en aften fyldt med god smag,” fortæller Lotte Kristiansen, Tvis Køkkenet i Sæby.

Måltidskasser for enhver smag
Om du er til low-carb, vegetarkost, eksotisk mad fra alle verdenshjørner eller klassiske favoritter, har Aarstiderne sikkert også en måltidskasse, som falder i din smag – på aftenen vil der være mulighed for at høre om måltidskasserne, deres indhold og om tankerne bag.
Samarbejdet mellem Aarstiderne og Tvis Køkkener er oplagt. Måltidskasserne gør det nemt at lave hjemmelavet mad, og ligeledes er køkkenerne hjemmelavet helt fra bunden på fabrikken i den lille vestjyske by, Tvis. Hos medarbejderne er erfaringer og kendskabet til køkkenfremstilling gået i arv gennem mere end 60 år.

”Vores fælles interesse for ”det gode køkken” med alt, hvad det indebærer, gør det oplagt at lave et samarbejde som dette,” fortæller Lotte Kristiansen fra Tvis Køkkener i Sæby.

Eventen foregår hos Tvis Køkkener, Gl. Ålborgvej 3, 9300 Sæby. Tilmeld dig i butikken eller på Aarstidernes website www.aarstiderne.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv grøn hverdagskok med Aarstiderne og Tvis Køkkener' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER