Veterantraktorer trak rigtigt mange mennesker til

Veterantraktorer trak rigtigt mange mennesker til

10. maj 2016 - kl. 0:09 - af

Det var et fantastisk flot vejr fredag den 6. maj, da Højbo Veterantraktorer holdt åbent hus, og folk strømmede til helt fra starten.

De gamle lastbiler holdt side om side og skinnede om kap – et flot syn. Det samme gjaldt de mange gamle traktorer, hvor man bl.a. kunne se den ældste traktor på pladsen nemlig en Fordson fra 1937, som klubben havde fundet på Langeland.

Ud over lastbiler og traktorer var der mange fine gamle personbiler, og så var der besøg af NSU Flauenskjold.

Var man til rigtig lastbilnostalgi, skulle man kikke inden for hos Nordjysk Lastbilnostalgi, men var man mere til andet end motorer, så var der også mulighed for at lægge vejen forbi de boder, der var med i dagens arrangement. Man kunne få lidt til maven og ganen eller kikke på tøj hos Brunø. Var man mere til den kunstneriske side kunne man gå på jagt efter spændende ting og sager hos Voer Maler – og Livsstil.

Avisens udsendte mødte en stolt Steffen Wulf Sørensen, der fyldte 10 år lige netop i fredags og lige havde vundet en pokal i havetraktortræk. Steffens mor fortalte, at han selv havde betalt sin traktor, og at både han og resten af familien gik rigtigt meget op i bl.a. at køre traktortræk og havde mange goder timer sammen omkring den interesse.

Det var da også havetraktortrækket, der var det helt store tilløbsstykke den eftermiddag, hvor solen bagte ned over banen, som var ny anlagt i dagens anledning, og her kunne man høre lyden fra motorerne, klapsalverne og tilråbene fra publikum.

Højbo Veterantraktorer er beliggende i Dybvad, men startede egentlig hos Per Pedersen ude på hans gård, der hedder Højbo, der af navnet Højbo Veterantraktorer.

Man har mødtes hver torsdag i 31 år, hvor der er blevet arbejdet med lidt af hvert inden for alt hvad angår maskiner, motorer og køretøjer, men det skal næsten opleves, for at man kan sætte sig ind i, hvor meget der egentlig findes både inden og ude, der hvor de har til huse nu på Anlægsvej i Dybvad.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veterantraktorer trak rigtigt mange mennesker til' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER