To arbejdsdage på Sæby kirkegård for 8. klasserne

To arbejdsdage på Sæby kirkegård for 8. klasserne

10. maj 2016 - kl. 9:44 - af

Mandag og tirsdag er eleverne fra Sæbygårdskolen på besøg på Sæby Kirkegård. Eleverne er inviteret til at opleve en arbejdsdag på kirkegården. Eleverne møder kl. 8.00, hvorefter de bliver delt op i 3 hold og taget med ud til forskellige opgaver under ledelse af de ansatte. Der bliver klippet grene af de store træer, der bliver taget ukrudt af plænerne, revet grus i gangene og studset blomsterdekorationer.

Efter et rundstykke og lidt saftevand, bliver eleverne igen delt i tre hold, hvoraf det ene hold går til stensliberen Gedsø, hvor der bliver prøvet kræfter med de store gravsten. De to resterende to hold skal anlægge henholdsvis et urnegravsted og et kistegravsted, og efter ca. 45 min. hvert sted, skifter holdene, så alle får den samme oplevelse af dagene.

Forhåbentlig nogle gode dage med elever, der får indsigt i denne side af livet og døden, og stor faglig dygtighed og velvillighed fra kirkegårdens personale.

Det er sognehjælper Birgit Aaen, der er initiativtager til disse dage, som også fandt sted i 2015 med stor succes.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To arbejdsdage på Sæby kirkegård for 8. klasserne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER