Pinsegudstjeneste i Clasens Have…

Pinsegudstjeneste i Clasens Have…

10. maj 2016 - kl. 0:06 - af

Chinkor fra Myanmar og Sæby medvirker ved fælleskirkelig gudstjeneste 2. pinsedag.

Pinse er pinsesol og ny udsprungne bøgetræer. Pinse vækker liv i livet, og er tid for en friluftsgudstjeneste.

Mandag 16. maj kl. 10.30 afholder Sæby, Understed/Karup. Volstrup, Hørby og Skæve en gudstjeneste i ”Clasens Have” Sæby tæt ved åen. Den kommer til at handle om tunger, åndedræt og en gammel kone, der fylder 1983 år.

Ved gudstjenesten medvirker det lokale Chinkor i deres flotte festdragter. De vil synge og spille. Endvidere medvirker sognepræsterne Kate Hyldgaard, Mette Volsgård, Peter Jessen, Keld Skovgaard og Viggo Ernst Thomsen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pinsegudstjeneste i Clasens Have...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER