Lopper i sol og naturrigt område…

Lopper i sol og naturrigt område…

9. maj 2016 - kl. 8:44 - af

Mange gæster var der ikke, men dem der kom, kunne nyde en rigtig god og varm solskinsdag sammen med de 10 kræmmere, der var mødt op. Ingen af kræmmerne havde gjort sig den ulejlighed at stille telt op. Det var bestemt heller ikke nødvendigt i solskinnet, og al handel foregik under den klare åbne blå himmel.

Det var Jagtcenter Nord i Dyrheden skov, der havde vovet at binde an med loppemarked på Mors Dag. Et sted hvor man også kan lufte sin hund i snor og endda lade den bade i søen, hvis det blev for varmt og sidde og vente i bilen, mens der blev handlet og pruttet med priserne.

Aktiviteter for børn

Børnene var der også tænkt på. De kunne skyde med flitsbuer og pile efter skiver og endda vinde præmie, hvis de kunne fange noget med net på en stang i søen. Børnene skulle vise formanden, Claus Jensen, fangsten, så blev præmien overrakt, og fangsten blev straks efter lukket ud i søen igen.

Caroline Funch var så heldig at fange en af de fredede salamandere, der straks blev lukket ud i søen igen. Flere børn havde i løbet af dagen held med fangsterne i form af haletudser, tanglopper og andet småkravl som lever i søen og indkasserede præmier.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lopper i sol og naturrigt område...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER