Kirken kommer ud til folket<br>…

Kirken kommer ud til folket

8. maj 2016 - kl. 10:19 - af

I Albæk-Lyngså kirkedistrikt har man i flere år arrangeret friluftsgudstjenester, i de tre landsbyer Voerså, Lyngså og Præstbro med stor succes. For vejrgudernes skyld er der altid slået telt op i Voerså og Præstbro, mens gudstjenesten i Lyngså foregår i teltet i forbindelse med Lyngså marked.

Præstbro anlæg
Hvert år lægges der i ud i anlægget i Præstbro Kr. Himmelfartsdag, der i år faldt torsdag 5. maj, hvor 75 personer var mødt op og havde en herlig og flot dag, i det dejlige lune og stille solskinsvejr.

K. I. K. koret, der er kirkens børnekor, var her en del af gudstjenesten og gav prøver på sangstemmerne under ledelse af kirkesanger Dina Flyvbjerg Ledet.

Efter gudstjenesten var menighedsrådets aktivitetsudvalg vært ved grillpølser, marinerede revelsben, kaffe, kage samt øl og vand, der blev nydt med stor velbehag ude i det fri.

Voerså jollehavn
Næste punkt på programmet er pinsegudstjeneste på jollehavnen i Voerså, der finder sted mandag 16. maj, der er 2. pinsedag. Her er der mulighed for, kirkegængerne kan opleve trækfugle, der passerer hen over havnen, og ændernes rappen der blander sig i salmesangen.

Også i Voerså er menighedsrådet på stikkerne med en ”let frokost” efter gudstjenesten med tilbehør samt kaffe og diverse kage.

Gudstjenesten starter 10.30.

Markedsgudstjeneste
Lyngså marked finder sted fra 30. juni til 3. juli. Søndag 3. juli er der gudstjeneste i teltet med start 09.00. Fra 08.00 serveres gratis rundstykker og kaffe.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirken kommer ud til folket
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER