Dyrskueplaner på Bødkergården<br>…

Dyrskueplaner på Bødkergården

8. maj 2016 - kl. 10:24 - af

Et populært og velbesøgt arrangement i Østervrå er det lokale dyrskue på byens daginstitution Bødkergården. En dag, hvor både børn og voksne slår handelstalentet løs, hvor kæledyr bedømmes og aktiviteterne står i kø for at blive prøvet af.

I øjeblikket arbejder arrangørerne Bødkergårdens Venner på højtryk for at få de sidste programpunkter på plads, men det skal ikke afholde dem fra at løfte sløret for datoen, som bliver lørdag den 28. maj. – Vi håber, at rigtig mange vil sætte kryds i kalenderen, så vi igen kan få en rigtig dejlig dag på græsplænen og i det store markedstelt, lyder opfordringen fra vennerne.

De lover at publikum kan se frem til mange forskellige boder og aktiviteter. Så nu håber vi, at vejrguderne også husker at sætte kryds i kalenderen ud for højt solskin og varmegrader!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dyrskueplaner på Bødkergården
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER