Travl weekend for billardklubben

Travl weekend for billardklubben

7. maj 2016 - kl. 9:05 - af

Sæby Billard- og Poolklub var sidste weekend vært ved et stort ungdomsstævne, nemlig regionsfinale og for regionssemifinale for Serie 3 spillere.

Ungdomsspillerne kom fra klubber i hele Jylland og Fyn. Der blev spillet om pladser i landsfinalen, som afholdes den 21.maj, ligeledes i Sæby.

Det blev et fint stævne med masser af godt billard, hvor en deltager fra Billardklubben Bristol løb med førstepræmien. Sæbys egen Emil Laugo Sørensen fik en flot fjerdeplads og en plads i finalen. Mads Møller Madsen, ligeledes fra Sæby, sikrede sig også en plads i finalen.

Ved regionssemifinalen for Serie 3 spiller deltog hold fra Hjørring, Aulum og Sæby. Her spillede de 3 hold en indbyrdes turnering, og her blev holdet fra Sæby vindere, idet modstander fra Hjørring blev slået med 6-2 og holdet fra Aulum blev slået med 8-0. Kampen mellem Hjørring og Aulum vandt Hjørring med 6-2. Slutstillingen blev Sæby 4 point, Hjørring 2 point og Aulum 0 point.

Holdet fra Sæby gik derfor suverænt videre til Regionsfinalen den 8. maj, som også afholdes i Sæby. Vinder Sæbyholdet også regionsfinalen, skal de spille landsfinale i weekenden den 21.-22. maj. Det er endnu ikke fastlagt, hvor landsfinalen skal afholdes.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travl weekend for billardklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER