På mountainbike i Toppen af Danmark

På mountainbike i Toppen af Danmark

7. maj 2016 - kl. 0:22 - af

Samarbejdet Toppen af Danmark har netop lanceret en ny flot og inspirerende MTB-folder, som byder på rigtig mange muligheder for cykeloplevelser i hele området.

Her er en fin beskrivelse af de ’Fem Fede’ MTB-spor i Tornby Klitplantage, Sæbygaaard Skov, Katsig Bakker, Bagterp Plantage og Skagen Klitplantage. Inden cykelturen kan du læse om sværhedsgrad, sporlængde, højdemeter, beskrivelse af turen og GPS-koder til startstedet. Kommer du i tvivl om hvor og hvornår du må cykle, er der gode råd og en opfordring til at vise hensyn, når du møder andre skovgæster på siden ”God opførsel på MTB”.

Har du lyst til længere ture på mountainbike, måske med fællesskab og hygge, hvor der også er tid til at nyde landskaberne og den smukke natur, finder du en kort beskrivelse af de adskillige andre cykelruter, som varierer meget i længde og terræn.

Download allerede nu de 5 MTB-spor direkte til din GPS, så får du kort og rutebeskrivelse. På www.gpsies.com, kan du søge på bruger ”Toppenafdanmark”. Andre cykelruter opdateres snarest til download på denne side.

Folderen findes på dansk, tysk og engelsk.  Læs mere på www.toppenafdanmark.dk – eller hent folderen på et af turistbureauerne i Toppen af Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På mountainbike i Toppen af Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger