Nyt wellness tilbud i Sæby Svømmebad

Nyt wellness tilbud i Sæby Svømmebad

7. maj 2016 - kl. 9:06 - af

Sæby Svømmebad har fået et nyt og spændende sommertilbud til brugeren af wellness afdelingen.
Wellness afdelingen har netop gennemgået en længe ventet renovering af lofter i saunaområdet, hvor også en energisparende renovering og spændende opdatering af belysningen har fundet sted. Det har dog været bademesterens ønske, at der blev tilføjet noget nyt og anderledes til de mange kunder, der hverdag besøger wellness afdelingen i Sæby Svømmebad.

”Fra vores Facebook side har vi over en længere periode modtaget ønsker om en infrarød sauna i svømmebadet”, fortæller bademester Katja Kupetz. ”Vi har jo altid været langt fremme med spændende tiltag inden for sauna og saunagus i svømmebadet, men må denne gang indrømme, at det var en kunde, der i sidste ende førte os på sporet af denne nye form for wellness og terapi”, fortsætter bademesteren, der her præsentere den nye Infrarød sauna.

”Vi er selv overrasket over resultatet af, at brugen af saunaen, blot få minutter i den milde behagelige varme fra den infrarøde sauna, gør at spændinger trænger i baggrunden, og at musklerne bliver afslappet. På de 20 minutter, som en 10 krone i saunaen levere, bliver man ganske enkelt afstresset og klar til at tage fat igen. Vi har været nød til at søge information om saunaen på nettet, da teknologien er ny for os. Sauna, som vi kender det her i huset, er noget man hælder vand på”, smiler Katja og fortsætter: ”Vi anbefaler vores kunder at søge information på nettet, hvor der bl.a. i USA er lavet videnskabelige undersøgelser omkring brugen af infrarøde saunaer.

Den infrarøde sauna, som pt. er placeret ved varmtvandsbassinet, vil efter en præsentationsperiode blive placeret i sin helt egen lounge, hvor temaet bliver en mere afslappende atmosfære. Saunaen er lige stor nok til to personer, og tanken er her, at et par gode veninder eller lignende kan nyde en afslappende dialog mens de Infrarøde stråler, som faktisk er elektromagnetiske bølger, går i dybden af huden, skaber vibrationer og varmer kroppen op indefra.

Som i den traditionelle sauna sidder man også i den infrarødes sauna på håndklæder, vi anbefaler dog at man ikke bærer ur eller smykker i saunaen.

Hvis man er førstegangsbruger, kan man starte med de 20 minutter, som en 10 krone tilbyder, ved jævnligt brug kan man supplere med mønter op til 60 minutter, som også er den maksimale pr behandling.

Selv om saunaen er tilgængelig for alle bruger af wellness afdelingen, vil den ikke være åben på familiedage, og vi anbefaler altid at førstegangsbrugere kontakter liveredder inden brug, da specielle tilstande gør, at man ikke må bruge den infrarøde Sauna”.

Følg med i svømmebadets aktiviteter hen over sommeren på Sæby Svømmebads facebookside.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt wellness tilbud i Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger