Hverdagens virkelighed i samfundet

Hverdagens virkelighed i samfundet

6. maj 2016 - kl. 9:08 - af

Set fra en frivillig besøgsleder i Røde Kors besøgstjeneste i Sæby.

”Vi mangler simpelthen besøgsvenner til ensomme/ældre borgere i Sæby, det er på Rosengården, samt ældrecentret og ude i hjemmene.

Jeg har nu været leder af besøgstjenesten i Sæby i 30 år og har aldrig set så mange navne på ventelisten, måske det er vores situation med, at der mangler hænder i den sociale sektor? ellers ved jeg ikke, men vil appellere frivillige om at melde sig i besøgstjenesten. Jeg skal gøre mit bedste for at sammen sætte de eventuelle frivillige, som kunne tænke sig at komme i gang med besøgstjenesten.

Der er i øjeblikket 54 besøgsvenner ude i området Sæby gamle kommune, de er med til at gøre en rigtig god forskel i hverdagen, måske dette lille beskedne indlæg kan få andre til at melde sig, vi har en fantastisk afdeling med flygtningeintegrations opgaver, nørklere som syr og strikker til venskabsprogrammer, samt nogle dygtige damer, som laver så flot kunst /håndsarbejde, som bliver solgt til Røde Kors butikken.

Butikken har ligeledes et fantastisk team, som har 44 frivillige fordelt på opgaver i forretningen hele ugen, og de penge som denne aktivitet kaster af sig, kommer Røde Kors aktiviteten til gode både i afdelingen samt til katastrofekassen Røde Kors, som klarer opgaver i udlandet.

Dette er ikke en indsamlingskampagne på penge men på tid fra en/nogle frivillige med tid til et andet menneske ”.

Besøgsleder Lillian Christensen, tlf. 9846 5029 eller 3047 1975.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hverdagens virkelighed i samfundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger