Forårsfest i Nellemanns Have<br>…

Forårsfest i Nellemanns Have

6. maj 2016 - kl. 8:52 - af

Lokale foreninger er med, når Nellemanns Have inviterer til forårsfest, lørdag 21.maj, med fuld musik, dans og en masse spændende aktiviteter for både børn og voksne

Det er vist ikke spor overdrevet at stille paradisiske forårsglæder i udsigt for både børn og voksne, hvis de lader vejen falde forbi Forårsfesten i Nellemanns Have – og så er det til og med gratis.

Havens venner har allieret sig med lokale foreninger som medarrangører, og der bliver tale om et meget varieret program, som tager sin begyndelse med åbningstale af byrådsmedlem Ole Rørbæk (S). Han afløses af Hjemmeværnets Musikkorps, som er et helt nyt bekendtskab, og deres musik er knap nok forstummet mellem træerne før publikum bydes op til dans af Sæby Folkedanserforening. Et andet festligt og meget musikalsk indslag er besøget af det lokale Ibsens Kapel, som med garanti tager kegler. Sprød lirekassemusik skal også lyder inden Volstrup Harmonikaklub slutter dagen af.

For børn og voksne
Børnene kan glæde sig til det nye tiltag med forskellige aktiviteter og konkurrencer. – Vi har også besøg af DCH Sæby, som laver Rally og lydighedstræning for dig og din hund, fortæller arrangørerne, som opfordrer gæsterne til at tage deres egen hund med.

Festen på Langtvedvej har også mange spændende boder – nogen med smagsprøver, og publikum kan hele dagen købe planter og træer samt mad og drikke.

Både børn og voksne kan forsøge sig med medefiskeri, eller de kan kigge på biavl og knivmageri eller opleve kunst og den vidunderlige natur i haven.

Arrangørerne håber at dagen kommer til at stå i solstrålernes tegn. – Vi glæder os til at se rigtig mange, og vi kan love, at haven er trukket i sin flotteste forårspragt, slutter arrangørerne.

Nellemanns Have
Offentlig have på 6 ha

Nordeuropas største samling af paradisæbletræer

Langtvedvej 23, Sæby

Gode p-forhold

www.nellemanns-have.dk/venner/forarsfest.html

facebook.com/Nellemanns Have (organisation)

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsfest i Nellemanns Have
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger