Kroketspillere er seje<br>…

Kroketspillere er seje

4. maj 2016 - kl. 7:01 - af

Kroketspillere lader sig ikke slå af banen på grund af lidt kulde, blæst og en enkelt byge. Godt 40 spillere havde taget vejen til Mix-stævne i Østervrå, noget færre end forventet.

Temperaturerne var lave, vinden kold og solen lod sig sjældent se. Der findes ikke dårligt vejr, men det hjælper gevaldigt med vanter, huer og varme jakker, når man skal tilbringe 3-4 timer med at spille kroket på et vindblæst stadion. Alligevel lykkedes det at få afviklet alle kampe til onsdagens Mix-stævne på Østervrå Stadion.

Et stort antal baner fyldte godt på stadion, og på hver bane var et fire mand stort hold i gang med spillet. Deltagerne spillede to og to mod hinanden, og skiftede efter hvert spil makker – i alt tre spil, så alle spillede mod alle.

I modsætning til turneringskampe, hvor det er holdet, der samler point, så er det den enkelte spiller, der samler point til mix-stævnet. Pointmæssigt stræber alle efter de attraktive 10-taller, men det kan sagtens glippe, hvis der ikke er det nødvendige held i spil og makkerskab.

Kuglerne spilles gennem buerne med chance for at krokere modspillerne – altså slå deres kugler af banen. Undervejs diskuterer spillerne indbyrdes, hvad der kan være mest fordelagtigt, der er nemlig meget taktik i spillet, ikke mindst når der spilles alle mod alle.

Det var Østervrå Kroket og DGI, der stod for dagens stævne. Spillerne havde på forhånd tilmeldt sig hos DGI, der også havde sammensat holdene, således at ingen af spillere kom fra samme klub.

Stævnet i Østervrå fik ikke de 60-70 deltagere som forventet. – Vi kender ikke årsagen til det lave antal deltagere, siger Bjarne Jensen fra Østervrå Kroket, men måske har det kølige vejr haft en afgørende betydning.

Stævnet sluttede i ØVI’s Klubhus, hvor resultatet af dagens spil blev afsløret hen over kaffe og kage.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kroketspillere er seje
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER