Socialudvalget indbyder til dialogmøder

Socialudvalget indbyder til dialogmøder

3. maj 2016 - kl. 0:27 - af

Socialudvalget ønsker nærmere dialog med Samarbejdsgruppen, Ældrerådet og Handicaprådet.

Det fremgår af dagsordenen for næste møde i Socialudvalget den 4. maj, at Socialudvalget afholder et sådant dialogmøde den 4. maj med 6 deltagere fra Samarbejdsgruppen, hvis medlemmer har ønsket, at der kunne etableres en tættere kontakt til de sociale beslutningstagere i Frederikshavn kommune. Programmet omfatter velkomst og gennemgang af formål med dialogmødet ved Socialudvalgets formand Jørgen Tousgaard. Desuden vil der blive lejlighed til gensidig drøftelse af forventninger til dette og et kommende dialogmøde.

Samme dag inviterer Socialudvalget også Ældrerådet til dialogmøde et program, som omfatter velkomst og formål med dialogmødet ed udvalgsformanden, en præsentation af udkast til budgetoplæg, en dialog om temaer med betydning for budgettet, en drøftelse af de spørgsmål, som rådene har fremsendt foruden opsamling på input og afrunding. Fra Ældrerådet deltager formand Hanne Andersen, Jytte Schaltz, Oda Kajgaard, Chris Sørensen, Lisbeth Dørum, Dan Eriksen, Else Henriksen samt Dorte Tofting.

Ligeledes inviterer Socialudvalget Handicaprådet til dialogmøde denne dag, hvor programmet vil omfatte Jørgen Tousgaards velkomst og gennemgang af formålet med mødet. Endvidere er der præsentation af udkast til budgetoplæg, dialog om temaer med betydning for budgettet, drøftelse af de spørgsmål rådene har fremsendt samt opsamling og afrunding. Fra Handicaprådet deltager formand Aksel Jensen, Jette Bruun Christensen, Betina Hansen samt Dorte Svendsen.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialudvalget indbyder til dialogmøder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER