Kirkekoret i Sæby kirke synger foråret ind

Kirkekoret i Sæby kirke synger foråret ind

3. maj 2016 - kl. 8:35 - af

Hvem elsker ikke maj måned med alle de nyudsprungne blade og blomster? Og er der et bedre tidspunkt at synge foråret ind? Nej, maj måned er tiden til forårsmusik, sådan har det været i mange år, og sådan skal det også være i år.

Så onsdag d. 11. maj kl. 19.30 er det atter tiden til at møde Kirkekoret, som har en buket af smukke, højtidelige og muntre korsange parat. Fra den klassiske afdeling kan man høre musik af Niels W. Gade og Rheinberger og i den muntre afdeling Poul sine Høns og When I´m sixty-four. Der vil også lyde nye salmetoner af Peter Møller, og en negro spiritual bliver der også plads til. Traditionen tro synger koret Solen stråler over vang med korleder Ivan Høibergs musik, og der vil naturligvis også blive lejlighed til at synge med på årstidens salmer.

Koncerten ligger midt mellem påske og pinse, og der vil både blive set tilbage på den forgangne påske og frem mod den tilstundende pinse. En rigtig familiekoncert, hvor der også vil lyde festlige orgeltoner. Der er gratis adgang til denne traditionsrige forårskoncert i Sæby kirke.

En kommentar til “Kirkekoret i Sæby kirke synger foråret ind” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kirkekoret i Sæby kirke synger foråret ind”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirkekoret i Sæby kirke synger foråret ind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER