Kanon koncert med Michael K<br>…

Kanon koncert med Michael K

2. maj 2016 - kl. 6:52 - af

Sanserne var næsten på overarbejde, til koncerten hos PixlArt i Østervrå, hvor sangeren og musikeren Michael K for første gang opførte sit eget værk ”Sange fra Nord” i sin helhed.

Det var ikke kun musik, lys, lyd og tekster, der skulle gå op i en højere enhed, men også tre storskærme med skiftende billeder til at underbygge teksterne. En fantastisk oplevelse, der gjorde teksterne skarpere og forstærkede indtrykket af hovedpersonerne.

Michael K var i hopla, og det kom publikum også. Snart var der en fin pingpong i gang mellem solist og tilhørere. At det et par gange glippede med at huske teksten gjorde bare stemningen ekstra høj, for publikum – de kunne deres Sange fra Nord, og sufflerede med de manglende ord.

Vi hørte musikalske portrætter om bl.a. heksen Dannie Druehyld, cirkusdirektør Trie fra Fresse, Sangskriveren Inger Lauritsen, Lønstrup, Ølmanden Jacob Trolle iflg. Michael K – Danmarks højest uddannede ølkusk, som selv var til stede blandt publikum, og mange flere. I alt 10 personligheder og til hvert portræt Michael K’s meget personlige billeder.

Nogen af hovedpersonerne kendt vi – andre ikke, men det kom vi til på en helt speciel og meget intens måde. Aftenens solist mærkede uden tvivl også den intense stemning blandt publikum, og erkendte på et tidspunkt, at han var irriteret over ikke selv at kunne følge med i billederne. Heldigvis sørgede folkene hos PixlArt for, at filme hele aftenen, så Michael K også får en chance for at opleve den helt specielle koncert.

På forhånd lovede han publikum et par ekstranumre, hvis de ville klappe højt – en i øvrigt helt overflødig opfordring, for publikum – de var begejstrede.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanon koncert med Michael K
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER