Flemming Rasmussen bør arbejde på DF’s indre linier

Flemming Rasmussen bør arbejde på DF’s indre linier

1. maj 2016 - kl. 9:34 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Christina Lykke Eriksen.

I SF er vi meget optaget af følgevirkningerne af det manglende politi i Frederikshavn Kommune og andre nordjyske kommuner. Derfor rejste jeg selv problematikken i pressen d. 29. marts.

Når Flemming Rasmussen fra DF toner frem i byrådssalen og i pressen og beder borgmesteren reagere på det manglende politi, må jeg reagere.

DF ved vel, at det ikke er hverken kommunerne eller borgmestrene, der står bag disse prioriteringer i politiet. Det er udelukkende en politisk beslutning foretaget i Folketinget foranlediget af Dansk Folkeparti. Så hvis Flemming Rasmussen er uenig i, at alle politiets ressourser i øjeblikket lægges ved grænsen, bør han om nogen arbejde på partiets indre linier. DF sidder i Danmark på magten sammen med Venstre. Så de har vel den direkte vej til at få dette ændret.

Beslutninger som denne viser bare igen, hvor lidt fornemmelse eller interesse de borgerlige har for kommunerne.

2 kommentarer til “Flemming Rasmussen bør arbejde på DF’s indre linier” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Flemming Rasmussen bør arbejde på DF’s indre linier”

 • Lars Oldager

  Kære Christina.
  Du skal huske historikken, og SF´s rolle før du brager løs med påstande som disse.!!!
  Under den tidligere S ledede regering, hvor SF var en del af, støttede SF ikke kravet om permanent grænsekontrol i 2011. Dette manglende engagement fra SF affødte delvist problemerne vi står med idag. Havde man gennemført den permanente grænsekontrol, ville der i Finansloven og politiforliget være taget højde for, de normer, der skulle bruges i de sjællandske og sønderjyske politikredse.
  Nu står vi idag med den udfordring at, vores politi bliver udkommanderet til grænserne, uden at have de fornødne midler, ( fra bla. finansloven), hvilket resulterer i at, vores hårdtarbejdende betjente, mangler lokalt.
  DF har hele tiden holdt på, at landet skal have tilført flere betjente, men igen uden støtte, fra SF blev dette ikke gennemført. DF havde foreslået mindst 2000 nye betjente de næste 3 år.
  SF har senest foreslået at afsætte midler til et forskningsprojekt, hvor fremtidens kriminalitet skal kunne forudsiges??? dette skulle efter sigende finansieres fra bla. en besparelse på erhvervskolernes budget, hvilket S, DF og V ikke ville, Efter dette trak SF sig fra Politiforliget.
  Beslutningen om at spare betjente væk i Nordjylland er ikke i politiforliget, som du skriver, er gennemført på Christiansborg. Det er et udspil fra politiledelsen i Nord, for at de kan nå budget. Dette er nødvendigt efter som at politiet ikke fik den nødvendige politiske opbakning under forhandlingerne af politiforliget.
  DF i Frederikshavn, er sikker på, at vi via lokalt pres, kan være med til at påvirke situationen i vores egen kommune og i Nordjylland positivt. Dette vil vi forfølge og gøre hvad vi kan for at, Nordjylland og specielt for Frederikshavn igen får tilført flere betjente, det er stensikkert.
  Når SF nu igen angriber et foreslag fra DF, nærmest fordi det ud fra jeres ideal og opfatning er et must, upåagtet hvad det drejer sig om, Ja, Christina Lykke Eriksen så må stå for din egen regning..

 • Karsten Munk

  ”Spørgsmålet om permanent grænsekontrol skabte stor røre i den daværende VK-regerings levetid, og SR-regeringen afskaffede ordningen som noget af det første efter magtovertagelsen i 2011.”
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/partier-bliver-ikke-enige-om-nyt-politiforlig-i-dag

  *****

  Det vil være rart at vide om SF går ind for at nedlægge Danmark som selvstændig stat, og indlemme os i en fælles EU regering. Vi kan ikke bevare vores selvstændighed uden effektiv kontrol med landegrænserne, og uden at have en folkevalgt regering der bygger på Grundloven.
  Christina Lykke Eriksen må selv redegøre for om SF under SR regeringen var for eller imod at afskaffe den permanente grænsekontrol.

  Mange politikere vælger at leve i Fantasy World, og nægter at forholde sig til virkeligheden. Truslen mod Europa er langt værre nu end under Helle Thornings regering, hvor det nok var De Radikale der bestemte på flygtningeområdet, herunder nedlæggelse af permanent grænsekontrol.

  Mens Fantasy World politikere sidder i osteklokken og snakker-snakker-snakker, er hele Europa truet på livet, økonomisk og kulturelt. Flere lande sydpå gør oprør mod EU monstret, og lukker grænserne for at beskytte sig selv.

  Fantasy World politikere og den voksende skare af danske venligboere vil have åbne grænser, så enhver udefra kan komme og nasse på vores velfærd. Der er næsten daglig forslag fremme om nedskæringer, nye afgifter = skjult skat, der skal finansiere de mange velfærdsflygtninge, som burde have været afvist ved grænsen.

  I en så alvorlig sag som denne, hvor mange politikredse er presset i bund, er det meget naturlig at en lokalpolitiker henvender sig til borgmesteren. Borgmesteren skal samle øvrige berørte kommuner og danne fælles front mod regeringen, det vækker større opmærksomhed i medierne og pres på regeringen, end hvis en enkelt ukendt DF’er sender en mail til Christiansborg.

  Derfor, Christina Lykke Eriksen, er det ikke så enkelt som du gør det til når du skriver: ” DF sidder i Danmark på magten sammen med Venstre. Så de har vel den direkte vej til at få dette ændret.”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flemming Rasmussen bør arbejde på DF's indre linier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER