Ingen indsigelser mod centerplaner i Østervrå

Ingen indsigelser mod centerplaner i Østervrå

30. april 2016 - kl. 9:30 - af

Plan- og Miljøudvalget skal på udvalgets næste møde den 3. maj tage endelig stilling til anbefaling af lokalplan for centerformål på Hjørringvej 435 i Østervrå.

Sagen er tidligere behandlet af Plan- og miljøudvalget den 2. februar og i Økonomiudvalget den 10. februar.

Forslag til lokalplan og forslag til kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig debat i perioden fra 25. februar frem til 19. april. Center for Teknik og Miljø har i løbet af offentlighedsperioden ikke modtaget indsigelser til planforslagene, og der er ikke foretaget ændringer i den endelige lokalplan. Centret har gennemført en miljøscreening af planforslagene, hvorefter der ikke skal gennemføres en miljøvurdering.

Det er planen at fastholde områdets nuværende anvendelse til centerformål og samtidig give mulighed for udvidelse af anvendelsen til også at omfatte kulturelle formål, herunder kirkelokale og tilhørende mødelokaler og café. Derudover fastholdes de øvrige bebyggelsesregulerende bestemmelser i overensstemmende med det nuværende plangrundlag.

Kommunaldirektøren indstiller, at Plan- og Miljøudvalget anbefaler over for Økonomiudvalget, at planerne vedtages endeligt.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen indsigelser mod centerplaner i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER