Klods Hans som børneopera allerede udsolgt!!

Klods Hans som børneopera allerede udsolgt!!

29. april 2016 - kl. 9:34 - af

I maj måned kan de 4 – 10 årige børn opleve H. C. Andersens utroligt kendte eventyr Klods Hans på en utrolig anderledes måde, når musikteatret SaltoMortale opfører et af vores kæreste eventyr som børneopera i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Stykket er meget populært og derfor allerede udsolgt både i Frederikshavn og Sæby, mens der endnu er få billetter at få til forestillingen i Skagen.

SaltoMortales fortælling om Klods Hans er en musikalsk højtlæsning af H. C. Andersens folkekære eventyr om Klods Hans, der på forunderlig vis bejler til kongens datter. Forestillingen skaber en verden, hvor børnene ikke blot kan kigge ind under låget på sangens skatkiste, men hvor de vil opleve de musikalske guldstykker på nærmeste hold. Klods Hans bliver ikke kun en helt ny måde at opleve et af vore kæreste eventyr, det bliver ligeledes et stærkt møde med kernen af den klassiske musik og den danske sangskat.

Se, dét er et rigtigt eventyr

Her kan du opleve teatret SaltoMortale med Klods Hans

  • Skagens Bibliotek tirsdag 10. maj kl. 11.00
  • Frederikshavn Bibliotek onsdag 11. maj kl. 9.00 – UDSOLGT
  • Sæby Kulturhus – Manegen onsdag 11. maj kl. 11.00 – UDSOLGT

Musikteater SaltoMortale
Teatret er stiftet i 2010 af Tobias Ørum, Emil Ritter og Cille Buch. SaltoMortale producerer operaforestillinger, som kan underholde og betage børn i alle aldre. De musikdramatiske forestillinger introducerer børn til operaens univers, hvor historien fortælles gennem musikken.

Man kan læse mere om Musikteatret SaltoMortale her: http://www.saltomortale.dk/.

Billetter
Man kan købe billetter til foredraget allerede nu – enten online på bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid. Pris: kr. 10,- pr. stk.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med KAFBU.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klods Hans som børneopera allerede udsolgt!!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER