Slut med bowling på Aalborgvej i Sæby

Slut med bowling på Aalborgvej i Sæby

28. april 2016 - kl. 15:09 - af

Den 1. maj er det slut med bowling i Sæby. Hong Thanh Duong fortæller til avisen, at han lukker både restaurant og bowling ned den dag.

Fra pålidelig kilde lyder det dog, at der indtil 1. september vil være en anden leder på stedet, og at der muligvis stadig vil være bowling til den dato, men her efter er det så planen, at bygningen skal bruges til et ganske andet formål.

Det har ikke været muligt at få en udtalelse fra hverken bestyrelse eller direktør Jørgen Vangsgård, men at de henviser til en pressemeddelelse, som vil komme først i maj måned.

Rygterne siger dog, at der sidst på året skal være en form for fitness i bygningerne på Aalborgvej 81B i Sæby, om det er en faktum vides ikke.

En kommentar til “Slut med bowling på Aalborgvej i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Slut med bowling på Aalborgvej i Sæby”

  • Niels THomsen

    Hahaha, så dumt hvis der kommer ENDNU et træningscenter. De er jo ved at ære de nye genbrugsbutikker – hver gang, der er et lokale, der ikke kan bruges til noget rigtigt, så kan man vel altid smide et træningscenter ind- så pyt med om de eksisterende allerede står halvtomme….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slut med bowling på Aalborgvej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER