Nu begynder det at ligne noget hos Meny

Nu begynder det at ligne noget hos Meny

27. april 2016 - kl. 9:10 - af

Siden vi skrev om første spadestik den 26. oktober sidste år, er der sket rigtig meget på adressen på Stygge Krumpensvej i Sæby.

Først var det slagterafdelingen, der måtte lade livet og holde flyttedag, hvilket gav mulighed for et smugkig til den nye slagter- og delikatesseafdeling. Men som Claus Karlsen dengang fortalte, var det for tidligt at danne sig et indtryk, men nu begynder det at ligne noget.

I den forgangne uge blev der åbnet op til det skjulte og masser renoverede kvadratmeter kunne tages i brug, ligesom det nye indgangsparti var klar til at se dagens lys.

”Vi er jo stadig langt fra målet, men nu begynder det at tage form i den nye tilbygning med slagter, delikatesse, køledisk og kolonial. Dog er håndværkerne ikke helt færdige, men det begynder så småt at ligne”, fortæller Claus til SaebyAvis.dk

Den såkaldte fase 3 er i gang, og der hvor den tidligere indgang lå, grill og kiosk, samt blomsterafdeling, er nu i håndværkernes klør. Claus fortæller, at det går planmæssigt, og at de fortsat forventer at være helt færdige medio juni.

Der kan dog ikke herske tvivl om, at det man allerede kan se, er indbydende, lækkert og sikke et fødevaremarked vi får i Sæby, når den nye Meny står klar.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu begynder det at ligne noget hos Meny' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER