Gå til fordel for hjerteforeningen…

Gå til fordel for hjerteforeningen…

27. april 2016 - kl. 10:59 - af

GF Forsikring stiller med superhold, når den årlige Ladywalk afholdes til maj i Frederikshavn. Formålet er at gå penge ind til sygdomsramte kvinder.

– Vi vil gerne invitere vores kvindelige kunder til at gå sammen med os ved Ladywalk d 30. maj, som i år støtter Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen, fortæller Tina Philipsen, der er områdechef hos GF Forsikring.

Formålet med Ladywalk er at fremme interessen for gangsport og samtidig støtte sygdomsramte kvinder. Vandringen er kun for kvinder og foregår samtidig i 12 byer rundt om i Danmark, fra Frederikshavn i nord til Rønne i øst.

– Fra GF håber vi at samle et superhold på helt op til 100 dejlige kvinder. Vi betaler for deltagelsen og oveni får man også en t-shirt og en lille rygsæk med frugt og vand til turen, uddyber Tina Philipsen, der koordinerer storholdet fra det lokale GF-kontor i Frederikshavn.

God motion og godt selskab på turen
Turen er på 7 eller 12 km, og man vælger først på selve dagen, hvilken længde der passer til dagsformen. Der er ingen aldersbegrænsning, så det har ingen betydning, om man kommer frem på egne ben eller i klapvogn.

Forsikring er ikke på dagsordenen, mens kilometerne forsvinder under fødderne, slår Tina Philipsen fast:

– Selvom man taler godt sammen på en gåtur, så lover vi, at det ikke bliver om forsikring. Til gengæld lover vi god motion og godt selskab, og vi har også bestilt godt vejr. Formålet er at samle penge ind til nogle, der måske ikke selv har kræfter til at gå.

– Tilmelding skal ske til vores lokale kontor i enten Hjørring eller Frederikshavn på telefon 98 42 50 22 eller 98 92 50 23. Det er efter først til mølle-princippet, og man må gerne invitere en ledsager med, som ikke er kunde i GF Forsikring, slutter den lokale forsikringsrådgiver.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gå til fordel for hjerteforeningen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER